Publicació del Cantals nº 33

Portada del Cantals nº 33

Destaquem del sumari del Cantals nº 33 corresponent al mes de Juliol, els següents articles:

El “Racó del President”, que en aquesta ocasió té un especial valor afegit per la situació de provisionalitat que ha assolit la Junta Directiva. També hi ha un informe molt interessant del Coordinador de l’Àrea d’Arxius, en relació a l’Arxiu fotogràfic de D. Ricardo García de Vargas.

A continuació podem trobar una informació sobre les darreres assemblees generals del Taller, així com una xicoteta ressenya de la xerrada que va tenir lloc al col·legi l’EPLA, dirigida als alumnes d’ESO, sobre la figura de José Corell.

També podem trobar un interessant reportatge d’investigació del nostre company Pedro Fernando Gálvez, sobre el mosaic del “Nitrato de Chile”, que es troba al Carrer Arquebisbe Fuero, ben a prop de la torreta del pas a nivell.

Encara restava informació sobre els actes de l’Any Pinazo, i podem llegir el resum del nostre company Julio Montagut, sobre el concert que el Casino Musical de Godella al complet (banda, orquestra, big-band i cor) va fer en homenatge al gran pintor, en un lloc tan emblemàtic com el Palau de la Música de València.

Miquel Gago ens parla a continuació, en una breu nota, de la presentació de la novel·la “En la lucha final”, d’Enrique Villarreal, que va tenir lloc a la Biblioteca Municipal el passat 8 de juny, i de la que podem gaudir d’una esplèndida ressenya de l’escriptora Rosa Pastor, que va participar a l’acte.

Després de les pàgines on es felicita habitualment als darrers godellencs destacats (en aquesta ocasió ha estat el nostre company José Ignacio Casar Pinazo per haver estat ratificat al càrrec de director del Museu de Belles Arts de València, i també els alumnes premiats a l’excel·lència acadèmica, com a millors estudiants de Primària, Secundària i FP del municipi), ens trobem amb l’article que és portada del Cantals. Es tracta d’un esplèndid reportatge d’investigació del nostre company Pedro Fernando Gálvez, sobre el futbol femení a Godella, amb el títol de “Records d’una època passada” (anys 1969-1971).

Com podeu comprovar, l’oferta és variada i  interessant.

Ací podeu gaudir de la revista en format “pdf”:

Cantals_33

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit