Publicació del Cantals nº 31

portada31

Portada del Cantals nº 31

Destaquem d’aquest nou “Cantals”, que ja és el nº 31, les seccions habituals: (Racó del President, en aquest cas a càrrec de Julio Montagut, i els  informes de les Àrees de Publicacions i Comunicació, Arxius i també de l’Àrea Jurídica-Administrativa.

També voldria destacar el canvi de format de l’edició en paper del Cantals, que ara serà en DIN A4, a petició d’alguns lectors, per facilitar la seua lectura.

A continuació, pren protagonisme l’Any Pinazo, amb la crònica que vaig fer jo mateix de l’Exposició que es va realitzar al MuVIM , i que es va inaugurar el passat 14 de juliol.

També podem trobar una crònica del Jordi Durà sobre la commemoració del 125è aniversari del trenet al nostre poble.

I com sempre ens té acostumats, el nostre company Pedro-Fernando Gálvez Gonzalvo ha fet, en primer lloc, un apunt sobre el “Sopar i ballar” que va organitzar el “Casal de la Pau” a les festes del poble, i també una primera entrega sobre l’arrelament de la Congregació del Sacre Cor al poble de Godella.

Ja per finalitzar, tenim els agraïments als socis i col·laboradors del Taller, a totes les persones que s’han destacat per la seua tasca en favor dels nostres objectius, que pensem són els objectius de tots…

I ací us deixe el cartell de la presentació del llibre sobre Corell, que també apareix al Cantals:

cartell corell

Cartell presentació llibre de Corell

 

 Ací podeu llegir-lo i descarregar-lo en format pdf:

Cantals_31

Moltes gràcies per la vostra atenció!

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit