Presentació del llibre sobre José Corell

corell 03

Presentació del llibre (Foto: Premsa Ajuntament)

El passat 30 de novembre, a les 19,30 hores, va tenir lloc al Centre Cultural “Villa Eugenia” del nostre poble la presentació del llibre “José Corell Benavent, maestro y pintor”, editat pel Taller d’Història Local de Godella, i que enceta la nova publicació dels “QÜERNS MONOGRÀFICS”.

L’acte va estar presentat pel nostre company Cèsar Vercher, que va donar la paraula al nostre president i al Coordinador de l’Àrea de Publicacions. Després van prendre la paraula, Clotilde Corell Casanova, filla del pintor, així com els autors del llibre, Salvador Carsí Martí i Pedro Fernando Gálvez Gonzalo, que glosaren la vida i l’obra del pintor i mestre de Godella, que va fer tant pel patrimoni artístic del nostre poble i també a l’àrea de l’ensenyament.

En acabar l’acte es va servir una “picadeta” per tots els assistents, que van rebentar el local, i cal dir, segons ens va informar el nostre company Fernando Gálvez, que la venda de llibres va estar tot un èxit.

cartell corell

Cartell de la presentació

***

Per una altra banda, també voldria destacar l’espectacle “Ballant Pinazo”, amb el que el Grup de Danses “El Poblet” del nostre poble va sumar-se a totes les aportacions que des de les diferents entitats de Godella s’han fet amb motiu de “l’Any Pinazo”, i amb les que el nostre Taller d’Història ha estat el principal promotor.

Cartell Pinazo

Cartell oficial de l’espectacle

En aquesta ocasió, vam col·laborar amb “El Poblet”, aportant imatges dels quadres de Pinazo, que va servir pel vídeo que van fer en homenatge al pintor, quan acabava la primera part de l’espectacle.

També cal destacar que l’entrada va ser solidària amb la “Plataforma Solidaritat Ciutadana de Godella”, i els assistents van aportar aliments no peribles. Tot això gràcies al Grup de Danses “El Poblet”, que ho va decidir així.

pintant pinazo 03

El Grup de Danses “El Poblet” (Foto: José Morales)

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit