Presentació del CD de la Simfonia “Diana Caçadora” de Rigoberto Cortina Gallego

portadaCantalsRC

Portada del “Cantals” extraordinari sobre Rigoberto Cortina

El proper dimarts, 5 de maig, a les 20,30 hores, tindrà lloc al Centre d’Art “Villa Eugenia” del nostre poble, la presentació del CD i de la partitura de la Simfonia “Diana Caçadora”, composició del nostre paisà Rigoberto Cortina Gallego, que va gravar l’Orquestra del Casino Musical de Godella al mes de juny de l’any passat, sota la direcció de Pilar Mor. No cal dir que l’acte està organitzat pel nostre Taller d’Història Local, que s’ha involucrat en donar a conèixer el nostre paisà. La presentació serà a càrrec del músic i investigador Robert Ferrer Llueca, que va publicar al “QUERNS 6” un rigorós inventari de l’obra del nostre compositor. També serà presentat el llibre “Rigoberto Cortina Gallego (1843-1920). Vida y obra  a la luz de las fuentes documentales”, del que també és autor Robert Ferrer.

artemisa 01

El mite de “Diana Caçadora” – Museu de Rodas  (Grècia)- Segle I a.C.

Actuarà de mantenidor de l’acte el nostre company del Taller d’Història, César Vercher Palanca, i us esperem a tot el poble, i també a tots aquells forasters amants de la música, de la història i de la Cultura en general…

invitacioRC

Invitació del President del THLG a l’acte de la presentació

El nostre Taller ha volgut aprofitar aquesta ocasió per a editar un “Cantals” extraordinari, que clicant ací baix  al títol, podeu gaudir:

ESPECIAL “RIGOBERTO CORTINA”

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit