Lliurament del Guardó “El Poblet” a Vicent Castillo

castillo05

Vicent Castillo rep el guardó (Foto: Premsa Godella)

El passat dissabte, 26 de setembre, va tenir lloc el lliurament del 4t. Guardó “El Poblet”, que el Grup de Danses atorga cada any a una persona o entitat del poble, que s’hagen significat en la recuperació, defensa i divulgació de la nostra Cultura.

Enguany,aquesta important distinció, que en les darreres edicions havia rebut el nostre Taller d’Història Local, l’escriptor Vicent Alonso, i el Grup de Teatre “Godayla”, va estar per a una persona excepcional. El pintor Vicent Castillo i Bargues, un artista del nostre poble que s’ha significat tant pel seu estil i la seua qualitat com a pintor, com per a la seua gran humanitat, senzillesa i seny. Personalment, puc dir que em trobe ben a gust a les converses que , de tant en tant, fem al Casino Musical.

L’acte es va celebrar a “Villa Eugenia”, i vull destacar l’esplèndida exposició que Empar Marco va fer de la seua vida i de la seua obra. Després van haver actuacions força emotives, com la interpretació al violoncel de la seua néta Maria Fernández.

castillo09jpg

Maria Fernández, néta del guardonat… (Foto: Premsa Godella)

Acte seguit, ja van estar les interpretacions del Grup de Danses “El Poblet”, i també dels “cantaors” que es van ajuntar per a dedicar-li al guardonat els versos més colpidors.

castillo04

Els “cantaors” en acció (Foto: Premsa Godella)

 

castillo03

El Grup de Danses “El Poblet” (Foto: Premsa Godella)

Després va estar el lliurament del guardó, les emotives paraules del guardonat, i el reconeixement de tots els presents.

Ja per finalitzar, passàrem als jardins de “Villa Eugenia”, on gaudírem d’un vi d’honor, que sempre és d’agrair en aquests esdeveniments culturals.

castillo10

Al vi d’honor (Foto: Premsa Godella)

Des del Taller d’Història Local de Godella, el nostre recolzament a aquesta persona que, a més de ser un dels membres fundadors, tant ha fet pel redreçament del nostre patrimoni cultural.

L’enhorabona, amic Vicent!!!

***

Ací podeu llegir l’entrada al blog  de Francesc-Andreu García, molt més rigorosa que la meua:

 http://pakiu.blogspot.com.es/2015/09/iv-guardo-el-poblet-grup-de-danses-el.html

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit