El Taller d’Història presenta la seua unitat didàctica sobre Pinazo

En un entorn difícilment més apropiat, entre les obres realitzades pels alumnes del Col·legi Públic Barranquet, en el centre cultural Xicranda, el Taller d’Història Local, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació i l’Oficina Municipal d’Ús i Promoció del Valencià van presentar la primera de les seues unitats didàctiques. Es tracta d’un treball pensat per a alumnes d’Educació Secundària i Batxillerat sobre la vida i obra d’Ignacio Pinazo Camarlench.

“És un treball obert, flexible, perquè cada docent ho adapte i ho reutilitze a la seua mercè –va explicar un dels integrants de la comissió d’unitats didàctiques del Taller, Jordi Durá-, fins i tot es podrà adaptar a diferents nivells de Primària”.

“Vull felicitar als autors per l’excel·lent treball que avui es presenta ací –va comentar la regidora d’Educació i Personal, Eva Sanchis-; la primera de les unitats didàctiques del Taller d’Història que no podia ser més apropiada en enguany en el qual commemorem el centenari de la concessió de la Medalla d’Honor de les Belles arts a Pinazo”.

La unitat didàctica, elaborada a més de per Durá per Antoni Portilla i per Paz Llombart compta amb l’assessorament del vesnét d’Ignacio Pinazo Camarlench, José Ignacio Casar i de la Casa Museu ha sigut dissenyada per Ismael Llorens. A més del quadern de treball i les fitxes pràctiques, disposa d’un CD en el qual s’exposa la personalitat d’Ignacio Pinazo en els seus diferents vessants històrics, biogràfics i artístics i una selecció de les seues obres.

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit