El Taller 2.0

El Taller d’Història Local de Godella, -THLG en avant- , enceta hui, 3 de febrer de 2015, uns nous canals per comunicar-se amb els demés conciutadans de Godella i també amb altres persones d’altres indrets que estimen la història, el patrimoni i tot allò relacionat amb el passat dels nostres pobles, Passat des del qual es pot entendre i interpretar el present que anem vivint aquells que, de moment, hi som.

Aquests nous canals de comunicació estan directament relacionats amb les realitats que les noves tècniques d’informació i comunicació ens proporcionen, per tal de poder donar-nos a conèixer a més gent i compartir, entre tots els que vulgueu, aquelles coses en què el THLG està treballant així com rebre -perquè no?- aportacions d’aquells que vulgueu també compartir amb tots els demés el que considereu oportú.

El THLG ha renovat la seua web, la que ens ha acompanyat durant els darrers onze anys i que hem conservat amb la seua estructura perquè no seria coherent que aquells que demanem i tractem de conservar documents, fotografies, etc, del passat nostre i dels nostres, oblidàrem i enderrocàrem la primera finestra que obrírem l’any 2004 al món virtual. Així, ara estarà accessible des de la nova, punxant dalt a l’esquerra al lloc que diu “web històrica”, tot i que es possible que manque algun detall encara per deixar-la en un lloc com desitgem que romanga per al futur. La nova web està construïda amb llenguatges i formats actualitzats i, per tant, també més senzills a l’hora de poder ser treballats per més mans, de manera que puga tenir actualitzacions sovint que es facen ressò de coses del moment i de l’immediat futur que estan passant a l’associació.

També anem a estar a les xarxes socials de Facebook i Twitter amb pàgina i compte propis de l’associació. En aquestes xarxes no venim a omplir cap espai, sols a crear les finestres pròpies en aqueixes parts del món virtual i si amb això a més aconseguim que alguna part dels que també esteu a les xarxes ho fruïu i participeu amb nosaltres, ja haurà pagat la pena la dedicació que representa per als que se n’ocupen que funcionen.

Vos demanem a tots comprensió en aquests inicis, perquè de segur que seran un tant complicats i també vos demanem la vostra participació. Si anem interactuant de segur que en poc de temps l’experiència serà un èxit i gratificant per a totes i tots.

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit