“EGNATIVS”, novel·la de Guillermo Pascual

cubierta egnatius.indd

Coberta del llibre “Egnatius” de Guillermo Pascual

El nostre company del Taller d’Història Local de Godella, Guillermo Pascual, soci i col·laborador en moltes ocasions de les nostres publicacions, acaba de publicar “EGNATIVS”, una novel·la històrica que ens parla de la vida d’un pastor que s’uneix a l’exercit d’Anibal i que participa en alguns dels episodis històrics de la guerra del general cartaginès contra Roma. Després s’instal·la a les costes de la Península Ibèrica (no sabem on, cal llegir la novel·la…), fins que el seu esperit aventurer, el fa embarcar-se al costat de l’exèrcit romà a la campanya de Macedònia per a lluitar contra Perseu. Els seus mèrit en la guerra acaben per fer-lo pujar en l’escala social, convertint-se en un prohom…

Amb aquesta novel·la, Guillermo Pascual combina de forma magistral la Literatura i l’Arqueologia, i ens fa capbussar-nos en aquell apassionant moment històric (Segle II A.C.), quan Roma es va fer l’ama i senyora de tota la Mediterrània, gairebé sense haver-s’ho proposat, el que va servir per posar els fonaments de l’Imperi romà.

Guillem Pascual va néixer a València l’any 1969. Va estudiar Història i Arqueologia a les universitats de València i de Leicester. Des de l’any 1992 es dedica professionalment a l’Arqueologia. Ha editat nombrosos congressos i articles csobre la seua especialitat (Comerç i trànsit marítim al període hel·lenístic).

Com hem dit abans és soci i col·laborador del nostre Taller d`Història i, com diu el nostre president, “el nostre arqueòleg a l’exili grec”. Per cert, un bon exili per a un arqueòleg.

Esperem que us agrade!!!

Ací el podeu conseguir:   https://edicioneslacre.com/producto/egnativs/

Egnativs

SERÀ UNA CASAUALITAT…  PERÒ “EGNATIVS” ÉS IGNASI EN LLATÍ

JA SABEU, SOM A “L’ANY PINAZO”

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit