Assemblea Extraordinària 13/IV/2024

Assemblea Extraordinària

Amb una miqueta de retard, us fem arribar la crònica de l’Assemblea Extraordinària del Taller d’Història, que va tenir lloc el passat 13 d’abril, a la nostra seu social, a cura de Genís Ruiz:

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL THLG

El passat dissabte 13 d’Abril el taller va celebrar una Assemblea Extraordinària als locals de la Plaça de l`Horta, amb un sol punt a l’orde del dia: l’elecció de president i junta directiva.

En l’anterior Assemblea general celebrada en Octubre del 2023, no es va presentar cap candidatura per a la renovació dels òrgans estatutaris de la Junta. A la vista d’aquesta circumstància, el Taller va entrar en un període d’interinitat de 180 dies, contemplat als estatuts, que només es podia resoldre amb la presentació d’una nova candidatura o entrant en període de dissolució de l’entitat.

Abans de la fita marcada, es va formalitzar una nova llista a Junta directiva, encapçalada per Josep Vicent Lopez-Gil de president i Pedro Burguete de vicepresident. En ella figuren tambéRicard Fontana i Vicent Senent com a Secretari i vicesecretari respectivament i Vicent Estellés i Moisès Alcañiz com a Tresorer i vicetresorer.

La proposta va comptar amb el vot per unanimitat dels 20 socis, presents o delegats a l’Assemblea extraordinària. Els elegits quedaren convocats per a la primera reunió dejunta a celebrar el 24 per a completar la designació dels responsables de les diverses àrees de treball.

Genís Ruiz

Assemblea Extraordinària

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit