Un any a les xarxes socials

 Comissió de Comunicació a la Xarxa

Foto: Comissió de Comunicació a la Xarxa del THLG

        Ara farà un any, el dia de Sant Blai, amb tota la il·lusió del món, vam mamprendre aquesta nova aventura dins del nostre Taller d’Història. Es tractava de renovar el web, i obrir nous canals (Facebook, YouTube, Twitter…) que feren arribar les nostres activitats a moltes més persones, mitjançant les xarxes socials, que tant de pes han assolit darrerament a les informacions i les opinions de la nostra societat.

      Ací us deixe algunes dades sobre el què ha suposat aquesta iniciativa, i que per nosaltres, ens sembla un gran èxit:

WEB: Hem fet 45 entrades al llarg d’aquest darrer any, sobretot de notícies relacionades amb les nostres activitats. Tenim més de 100.000 visites al llarg d’aquest temps i, per posar un exemple, el darrer mes estem en una mitjana de 100 visitants diaris.

FACEBOOK: Hem publicat un total de 59 fotos, i s’han identificat moltes de les persones que sortien. També s’han publicat les notícies que ha sortit al web de forma automàtica. Un total de 640 persones han clicat “m’agrada”, i l’abast total de la publicació, ha oscil·lat entre 1500 i 3600 persones…

TWITTER: Pense que és la nostra espineta, doncs, tan sols tenim 20 seguidors… Potser no s’adapta al nostre tarannà, o bé cal donar-li una altra projecció.

YOU TUBE: Hem penjat un total de 6 vídeos, amb més de 600 visualitzacions.

___________________________________________________________________________________________________

        No voldria acabar aquesta entrada commemorativa sense fer-ne esment del gran repte que hem assolit en aquest any en que es celebra el centenari de la mort del Pintor Pinazo.

      Des del Taller d’Història anem a participar en moltes iniciatives, de les que hem estat els principals impulsors, però voldria destacar, per la part que ens toca, el haver penjat des del primer dia de l’any una obra de Pinazo a la pàgina d’inici del nostre web, i també al Facebook.

        Ací us pose la d’avui, que és genial (tan genial que la posarem en dues entrades):

Desnudo de frente

Ignacio Pinazo Camarlench: “Desnudo de frente” (1872-1879)

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit