Sobre nosaltres

El Taller d’Història Local de Godella, té el seu origen a l’any 1994 en què un grup de godellencs interessats en l’àmbit de la historia local, van crear els fonaments del que ja al 1995 es va formalitzar com associació sense ànim de lucre, legalment constituïda, inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana, amb els fins de :

  • Promoure la investigació i divulgació de la història i de qualsevol altre aspecte relacionat amb Godella.
  • Promoure la conservació, estudi i divulgació del patrimoni històric, artístic, arqueològic, etnològic, arquitectònic i ecològic del municipi de Godella.
  • Constituir un fons arxivístic.

L’Assemblea General de socis és l’òrgan suprem de l’Associació, es reuneix una vegada a l’any en sessió ordinària i cada tres anys renova els càrrecs de la Junta Directiva que regirà, administrarà i representarà el Taller durant este període trianual.
A més existeixen al sí del Taller, diferents Árees de Treball oberts a socis/es i col-laboradors/es que aborden temàtiques diverses referides a l’àmbit local.

El Taller publica periodicament un butlletí d’informació interna, Cantals, així com una publicació Querns, on s’arrepleguen articles i investigacions, al voltant de la història, patrimoni, etnologia, cultura, etc. de Godella.


error: Aquest contingut està protegit