Publicació del Cantals nº 32

Portada del Cantals nº 32

Destaquem d’aquest nou “Cantals”, que ja és el nº 32, les seccions habituals: (Racó del President, i els  informes de les Àrees d’Arxius i de Publicacions i Comunicació).

A continuació, pren protagonisme de nou l’Any Pinazo, amb la crònica que vaig fer jo mateix dels darrers actes del mes de novembre (“Pinazo en versos 2.0”, que es va celebrar a la ciutat de València, i el concert a la Casa Museu Pinazo, “Ignacio Pinazo: Analogías sonoras”, a càrrec del músic del nostre poble, Bartolomé Llorens Peset).

També podem trobar un article molt interessant del musicòleg i historiador, Marcial García Ballesteros, del “Centro de Estudios Requenenses” sobre el músic del nostre poble Antonio Llorens Gallego, amb el títol de “A la búsqueda de un maestro perdido”.

I com sempre ens té acostumats, el nostre company Pedro-Fernando Gálvez Gonzalvo ha fet, en primer lloc, una magnífica crònica de la presentació del llibre “José Corell Benavent, maestro y pintor”, del que és autor junt al nostre company Salvador Carsí, i que va tenir lloc al Centre d’Arts “Villa Eugenia”, amb un gran èxit de públic. També ens ha lliurat la primera part del seu treball d’investigació sobre la gran tradició de la Colombicultura al nostre poble

Ja per finalitzar, tenim els agraïments als nostres paisans que s’han destacat en aquests darrers mesos en diversos àmbits, com ara la Cultura i les Arts. L’enhorabona a tots ells, dels que destacaria, per la gran rellevància mediàtica, a la periodista Empar Marco, que serà la directora de la nova etapa de la televisió autonòmica. Des del nostre Taller d’Història Local, la més sincera enhorabona, a ella i a tots els altres destacats d’aquest periode.

Aci podeu accedir a l’arxiu “pdf” d’aquesta nova publicació:

Cantals_32

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit