Publicació del Cantals nº 26

 

portada cantals 26

Portada del nº 26 de Cantals

 

Acaba d’editar-se el nº 26 de la nostra revista informativa “Cantals”, corresponent al mes de Febrer del 2015.

Destaquem del Sumari. a més de les seccions habituals, els informes de l’Àrea d’Arxius i també de l’Àrea de Publicacions, corresponents a l’any 2014, així com la nova incorporació de la recent creada Comissió de Comunicació a la Xarxa. També volem ressaltar la catalogació dels fons arxivístics del CB Dorna Godella i de Dolors Escamilla, la presentació de la Unitat Didàctica sobre Vicent Andrés Estellés, a cura d’Antoni Portilla, i un interessant article amb il·lustracions de la història del Bar Central del nostre poble.

Ja per finalitzar, voldríem fer èmfasi, per a que la nova iniciativa del nostre Taller siga acollida per totes aquelles persones interessades en la Història del poble. Es tracta d’aportar fotografies per a digitalitzar-les, abans de que el pas del temps les deixe malmeses per sempre més. Preferim les de caire temàtic (oficis, festes, esports, etc.), però qualsevol aportació serà valorada amb tot el nostre reconeixement, i la més sincera gratitud.

Clicant ací baix, podreu veure i també baixar l’arxiu “pdf” de la revista, i recordeu que teniu tots els publicats a la pàgina d’inici del nostre web, clicant a “Publicacions”:

Cantals_26  

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit