Participació del THLG a la “Fira dels llibres” de Godella

cartell Fira llibre

Cartell oficial de la fira dels llibres a Godella

El proper divendres, 8 d’abril, a les 20,15 hores, tindrà lloc la inauguració de la “Fira dels llibres” al Centre d’Art “Villa Eugenia”, del nostre poble.

Ací podeu consultar la programació de la fira, que ha estat una iniciativa de les regidories de Cultura, Biblioteca i Educació de l’Ajuntament de Godella, i de la revista d’art i pensament “Bostezo”. L’acte de cloenda tindrà lloc al mateix Centre d’Art, el proper diumenge, 10 d’abril, a les 19,30 hores:

PROGRAMACIÓ DE “LA FIRA DELS LLIBRES” 

Des del nostre Taller d’Història, després de la iniciativa del nostre company Pedro Fernando Gálvez Gonzalo, hem volgut participar en aquest esdeveniment, instal·lant el nostre estand, on es posaran a la venda tots els Qüerns publicats fins ara (a excepció del nº 1 que es troba exhaurit). També tindrem el darrer exemplar (nº 29) de la revista “Cantals”, del que hem fet una edició una miqueta més ampla, per poder-la repartir entre els interessats, així com algunes dels darrers mesos. Comptarem també amb un CD amb els números editats per la revista “Godayla” entre 1976 i 1985, que regalarem al públic, així com un altre CD, que és una unitat didàctica molt interessant sobre la vida i l’obra de Pinazo, de qui estem immersos enguany en el seu CentenariEls interessats en aquest darrer CD, caldrà que el compreu (a un preu molt assequible).

Horari dels estands:  Dissabte, dia 9, de 10 a 20 hores, i diumenge, dia 10, de 11 a 19 hores.

Ja per finalitzar, no cal ni dir, que informarem de les nostres activitats, i que esperem que aquest apropament al públic, done com a fruit la incorporació de nous socis i noves sòcies que perpetuen la nostra tasca.

Us esperem!!!

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit