L’actual Junta Directiva romandrà en funcions fins el proper mes de desembre

Assemblea General (Foto: Jordi V. Durà)

El dissabte 17 de juny va tenir lloc, com estava anunciada, l’Assemblea General Ordinària de Socis Numeraris, en la que s’aprovaren per una àmplia majoria els comptes que va presentar el Sr. tresorer, corresponents a l’exercici anterior. També es tractaren diversos temes, com ara, la propera celebració del Centenari de l’Exposició que va tenir lloc al nostre poble, i que malgrat disposar encara de prou de temps per davant, cal anar activant els possibles participants en els actes, dels que el nostre Taller vol ser el principal organitzador. El nostre company Miquel Gago ha presentat un dossier que servirà com a punt de partida, i més endavant convocarem a les Associacions del poble per copsar la seua disposició a col·laborar, com ja vam fer amb motiu de l’Any Pinazo. També es va informar del punt en que es troben les properes publicacions del Taller (Querns i Cantals) per part de Julio Montagut, que ens va demanar la col·laboració, sobretot per a la revista (el Querns sembla que ja està a la impremta).

A continuació es va procedir a la celebració de l’Assemblea Extraordinària per a la presentació de candidatures als càrrecs directius del Taller. Com no va haver-hi cap candidatura, es va decidir, amb conformitat amb el que posa als estatuts, prorrogar l’actual Junta Directiva per un total de sis mesos, durant els que romandran en funcions amb els mateixos càrrecs que han ostentat fins ara.

Per tant, cal desmentir (per manca de rigor) la notícia apareguda al diari digital “hortanoticias”, on diu que el Taller d’Història s’ha quedat sense president. Encara tenim president, en la persona de Josep Vicent López, almenys fins el proper mes de desembre.

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit