Fons inventariats

RGdV

Don Ricardo García de Vargas (Foto: THLG)

El nostre Taller d’Història s’ha proposat inventariar els seus fons arxivístics, per a facilitar la tasca a tots els interessats en consultar-los. Ací teniu una primera mostra, que ens envia el Coordinador de l’Àrea d’arxius, amb l’inventari de l’Arxiu Documental Ricardo García de Vargas, al que seguiran tots els altres fons documentals dipositats al THLG.

Clicant ací a sota, podeu accedir al “pdf” de l’esmentat inventari, i conforme anem inventariant tots els fons, els posarem a la carpeta “Arxius” de la pàgina d’inici d’aquesta web:

llistat ARXIU RGdV

L’Arxiu Documental Ricardo García de Vargas comprén més de 5500 documents en paper, fruït de la recopilació que va fer Don Ricardo com a Cronista Oficial de Godella durant els anys ’60-’70 del passat segle XX . Estos documents, són relatius a la vida local, sobretot en els aspectes culturals, festius, religiosos, així com al seu arxiu personal (destaquem que el Cronista va estar casat amb la concertista de guitarra Josefina Robledo). La seua catalogació, amb la creació d’una base de dades, ens permet accedir als seus continguts en funció de qualsevol proposta de recerca.

Jordi V. Durà– (Coordinador Àrea d’arxius)

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit