Assemblea Extraordinària

Recompte dels vots (Foto: Jordi V. Durà)

 

El dissabte passat, dia 16 de desembre es va celebrar al local del Taller d’Història, l’assemblea extraordinària de socis/es, que havia estat convocada amb el següent ordre del dia:

  • Presentació de candidatures
  • Votació
  • Proclamació dels resultats

 

L’acte va mamprendre a les 15,50 Hores, amb la presentació d’una única llista per a assumir el mandat del Taller d’Història al llarg dels propers quatres anys. Estava encapçalada per l’actual President en funcions Josep Vicent López Gil, i el Vicepresident Josep Vicent Llorens.

Com a vocals, també formen part de la candidatura, els socis:

Ricard Fontana, Antoni Portilla, Julio Montagut, Vicent Senent, Francesc-Andreu García, Pedro Fernando Gálvez, Vicent Estellés. Genís Ruiz, Salvador Carsí i Cèsar Miquel Vercher.

Es va acordar pel Secretari en funcions, que la votació es faria amb paperetes i urna (de cartró), i que calia fer constar a la mateixa: SI, NO, o en blanc, doncs tan sols calia pronunciar-se sobre una única candidatura.

Una vegada es van dipositar les paperetes, es va fer el recompte dels vots, que va restar així:

19 vots a favor (SI) i 1 vot en blanc.

Per tant es va procedir a proclamar l’esmentada candidatura com a la nova Junta Directiva del nostre Taller d’Història.

Acte seguit, el President va fer un discurs d’agraïment a totes les persones que havien dipositat la seua confiança amb ell, i també va anunciar de manera breu, les principals qüestions que s’havia proposat assolir en aquest nou periode, com ara, impulsar l’Àrea d’arxius i la seua digitalització, continuar amb les publicacions, potenciar les xarxes, etc., encara que va prioritzar per damunt de tot, la renovació de la Junta, incorporant noves afiliacions (sobretot de joves, i també més presència femenina).

Ja per finalitzar, es va convocar una reunió de la Junta pel proper 10 de gener a l’hora de costum, per fer el relleu dels càrrecs directius, així com dels responsables de les diferents Àrees de treball del Taller.

La reunió va finalitzar a les 18,30 Hores.

Foto: Jordi V. Durà

***

Leave a Reply

*

error: Aquest contingut està protegit