Àrea de Publicacions i Comunicació

A poc a poc, la nostra àrea de publicacions i comunicació està consolidant-se i assentant unes bases sòlides pel que fa a la història de Godella, la seua divulgació, conservació, obertura de bases de dades, biblioteca d’estudi i difusió sobre la cultura local i comarcal, especialment, a la nostra comunitat autònoma.

-Aprofite l’oportunitat per presentar el nou volum de la sèrie QUERNS – MONOGRÀFICS, el número 2 de la qual està en un estat molt avançat de gestació i pròximament veurà la llum. Com ja s’ha dit moltes vegades, està dedicat al pintor Ignacio Pinazo Camarlench però, sobretot, a l’Any Pinazo, declarat el 2016. Estimem que eixirà a finals d’any, si no sorgeixen causes alienes a la nostra voluntat.

També continuem digitalitzant obres, escenes quotidianes, teatre i totes les figures culturals que puguem realitzar per a posar-les a la disposició de Godella.

Fins a hores d’ara, hem d’ indicar-vos també que s’han realitzat 37 revistes de Cantals ordinàries (en preparació es troba el número 38), i 3 més de caràcter extraordinari, dedicades al tenor Lamberto Alonso, al compositor Rigoberto Cortina i al rector Juan Bautista Peset.

Per últim, cal indicar que la nostra biblioteca continua creixent, en tamany i qualitat, ja que, a més dels nombrosos llibres fruit de l’intercanvi amb entitats locals i comarcals semblants a la nostra i altres serveis de publicacions municipals, hi estan entrant CD’s i DVD’s procedents d’aportacions que socis i amics del taller o d’organitzacions semblants a la nostra estan realitzant: la música i la imatge també formen part de la història.

Ja per acabar, volem anunciar-vos que estem immersos en un ambiciós projecte de caràcter local, interactiu amb la resta de les àrees del nostre taller, per tal d’aprofitar al màxim el material gràfic (audiovisual, documents, etc.), amb l’objectiu d’obtenir un millor rendiment cultural dels nostres fons arxivístics i afavorint, quan siga possible, la seua edició per al coneixement de tots els interessats en la història del nostre poble.

 ***


error: Aquest contingut està protegit